Despre FotoEvent88

Totul a pornit de aici: pasiune pentru fotografie! Astfel, am reusit ca la toate evimentele la care am participat sa surprind momente fericite din viata multor cupluri. Cateva exemple le puteti vedea in portofoliul meu care se extinde de la an la an cu noi zambete.

Prezentare portofoliu fotografii nunta si botez || FotoEvent88

Totusi, pentru a va face o imagine completa asupra modului meu de lucru putem stabili o intalnire la care va voi prezenta fotografiile de la nunta sau botez urmand un eveniment integral.

Caut in permanenta sa ma perfectionez, si va asigur ca apeland la serviciile mele voi face totul pentru ca evenimentul la care particip sa fi redat cat mai bine in fotografiile realizate.

Vreau sa va ofer garantia faptului ca veti beneficia de servicii de calitate, de aceea, intotdeauna inainte de a incheia orice angajament prefer sa ma intalnesc cu dumneavoastra sa discutam oferta mea si sa stabilim toate detaliile legate de evenimentul la care urmeaza sa particip.

In urma acestei discutii se stabileste componenta finala a pachetului de servicii si pretul. Acestea sunt trecute intr-un contract semnat de ambele parti.

Aparatura fotograf nunta Bucuresti || FotoEvent88

Aparatura pe care o utilizez este marca Nikon. Folosesc Nikon D700 si Nikon Df cu obiectivele: Nikon 17-35mm f4, 24-70mm f2.8, 70-200mm f2.8, 28mm f1.8, 50mm f1.8, 85mm f1.8. Pe langa aparat si obiective trusa mea foto mai cuprinde stative si lumini pentru a face fata tuturor situatiilor pe care le pot intalni.

Dupa ce veti analiza oferta foto de pe site va invit sa completati formularul de contact sau sa ma apelati telefonic.